Sant Jordi 2020

De sobres sabem de l’excepcionalitat del moment però avui és Sant Jordi; i per nosaltres ho és només avui, els succedanis no ens han agradat mai.

Us hem preparat un vídeo per refrescar la memòria, per fer més present tot el que guardem en el fons del cor, perquè puguin aflorar serenament tots els sentiments, emocions, poemes, notes, vivències, abraçades i somriures. I perquè avui tampoc no us falti una rosa excepcional.

Un reduït nucli de col·laboradors de la família, juntament amb l’informàtic i l’instagramer ho han fet possible.

També hem necessitat el segell artístic d’en Jaume Malaret per fer que avui us pugui arribar a casa una rosa del tot segura.

A tots ells i elles… mil gràcies de tot cor.

Bona diada de Sant Jordi!

Barcelona, 23 d’abril de 2020. Des de casa.

Sant Jordi: 50 amors, 50 roses

No hi ha una sola rosa de Sant Jordi, de la mateixa manera com no hi ha un sol tipus d’amor.
Des de 1990 hi ha una mica d’alquímia al meu taller: hi capturo amors i els faig flor. I el dia de Sant Jordi els trec al carrer de l’Avió Plus Ultra, davant de l’obrador, perquè els pogueu trobar en 50 formes, matisos i colors diferents. Passional, platònic, petit, silenciós, sensual… tothom trobarà la rosa adequada que reflecteixi el seu amor!

Després de 25 anys puc dir que les 50 varietats de roses s’han convertit ja en una modesta tradició de Sant Jordi a Sarrià. Aquell dia, el carrer del taller s’omple de gent que cerca aquella rosa que encertarà el sentit de l’amor que la festa vol expressar. I això és, per a mi, la recompensa a tot un any de dedicació, de cura, de creació i d’estima.

Diaris i blogs

rgb